Missie en visie

Hoi,

Er is een zeer misleidende visie over thee en hoe we thee drinken. in de winkels vinden we vooral zakjes thee die voornamelijk bestaan uit de kleinste thee stukjes en thee poeder, je kan zelf spreken van "afval thee" ik heb 10 jaar lang deze thee gedronken en dacht dat dit de lekkere thee was. 

Op de dag van vandaag ben ik opzoek naar wat thee echt is en wat het kan betekenen voor mensen. "Echte thee" kan je bezien als "losse thee bladeren".

Eens je hiermee in aanraking komt keer je niet meer terug naar de theezakjes die we allemaal ongetwijfeld kennen. 

In deze blogpost ga ik over mijn ervaringen in het zoeken naar verschillende kleine als grote thee leveranciers en zo de beste losse thee's aan jullie kunnen aanbieden. 

Neem alvast een kijkje in de "thee shop" en ontdek het aanbod dat ik jullie dit seizoen wil voorstellen.

Groetjes,

 

Robin

 

 

Back to blog

Leave a comment